0

Nalepka na steno z vezjem

TenStickers. Nalepka na steno z vezjem. Nalepka steno stene, ki združuje svet narave in tehnologije. Značilen in originalen dizajn, idealen za okraševanje prostora. Ta tehnološka stena predstavlja popolno mešanico znanosti in narave; zapletena zasnova žic in kablov, ki segajo tako kot veje.

Barva stene

Barva
T
Mere (širina x višina)
nalepka steno stene, ki združuje svet narave in tehnologije. Značilen in originalen dizajn, idealen za okraševanje prostora.
ime, krožno drevo, pravi vse. Ta tehnologija dekoracija sten predstavlja odlično mešanico znanosti in narave. Zapletena zasnova žic in kablov, ki segajo po podružnicah, je navdušenje za vse te techies in ljubitelje narave. Medtem ko bo ta dekoracija stena odlična partnerica za vašo učilnico, jo lahko uporabite tudi v svoji spalnici, dnevni sobi in jedilnici. Izberite velikost, barvo in orientacijo za prilagojeno zidno steno. Združevanje znanosti in narave nikoli ni bilo tako enostavno!

Stenske nalepke po meri

Naročite si svojo personalizirano dekorativno vinilno tapeto s sliko ali besedilom z uporabo storitev, ki vam jih ponujamo.