Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nakupovalne stenske nalepke

Radi kupujete? Vam želijo prinesti strast do doma ali službe? Oglejte si našo čudovito zbirko nakupovalnih stenskih nalepk. Iz naše široke palete izdelkov smo prepričani, da boste v našem katalogu našli točno tisto, kar želite!

naša kolekcija je kot nalašč za vse nadobudne ali dolgoletne mode! Od spalnice deklice do izložbe so naše nalepke za nakupovanje popolne, da popestrite svoj prostor!

nakupujte, dokler ne padete, z našimi nakupovalnimi stenskimi nalepkami


iščete nov vznemirljiv način za prenovo vaše trgovine? Ta zbirka ljudi in silhuet na nakupovalnih zabavah je idealna, da bo vaše maloprodajno podjetje videti zabavno in elegantno. Vemo, da bodo vaše stranke navdihnjene, da porabijo več, in se bodo vedno znova vračale!

vaša deklica navdušena nakupovalka ali modna oblikovalka? Zakaj ne bi okrasili njene spalnice z našimi modnimi stenskimi nalepkami! Navdihnjena bo, da bo živela svoje sanje in kupovala, dokler ne pade. Nikoli več se ne boste borili za spremljevalca v nakupovanju!

ne vidite svoje najljubše barve? Ne skrbi! Veliko naših nalepk je na voljo v 50 različnih barvah, zato smo prepričani, da boste videli nekaj, kar vam je všeč! Naše nalepke so narejene po naročilu poljubne velikosti! Samo vnesite v polje za meritve po meri! Vse stenske nalepke v trgovini lahko nalepite tudi na katero koli ravno površino, ne samo na stene! Kmalu bo pokrit celoten vaš dom!

vas skrbi okrasitev? Naše nakupovalne nalepke so zelo enostavne za uporabo, kar vam daje čudovite rezultate brez napora! Vsi naši izdelki imajo preprosta navodila, ki jih najdete na spodnjem spletnem mestu. Na naši spletni strani lahko kupite lopatico, da še lažje nanesete aplikacijo. Za nalepke brez gub in gub se ne zahteva nobena veščina! Premisli si? Vemo, da vam bo všeč vaša nalepka, če pa ne, jo lahko enostavno odstranite s površine z uporabo naših preprostih navodil za odstranjevanje. Ne bo lepila ali ostankov!

imate v mislih sanjsko nakupovalno nalepko? Nobena od teh nalepk ne pade v oči? Ni problema! Naša briljantna ekipa oblikovalcev je tu, da vam pomaga! Preprosto nas kontaktirajte po e-pošti ali ustvarite svojo osebno nalepko na naši spletni strani! Vse naše nalepke so narejene iz najkakovostnejšega materiala, da so trajne in dolgotrajne! Obljubljamo, da ne bomo natisnili nobene nalepke slabe kakovosti, le da vam bomo dali najboljše rezultate!

1-24 od 31 dekorativne stenske nalepke