0

Mačka lovljenje zvezde stenske nalepke

TenStickers. Mačka lovljenje zvezde stenske nalepke. Lepa silhueta stenska nalepka mačke, ki poskušajo ujeti nekaj zvezd na nebu. Idealen za dekoriranje katere koli sobe v vašem domu, da ustvarite čarobni dotik za vas in vašo družino. Sladek dizajn s pastelnimi barvami iz naše zbirke nalepk na živalih.

Barva stene

Mere (širina x višina)
Lepa silhueta stenska nalepka mačke, ki poskušajo ujeti nekaj zvezd na nebu. Idealen za dekoriranje katere koli sobe v vašem domu, da ustvarite čarobni dotik za vas in vašo družino.

če ste ljubitelj mačke potem ste prepričani, da ljubite to steno nalepko, da okrasite na način, ki je primeren za vaš okus. Sladek dizajn s pastelnimi barvami iz naše zbirke nalepk na živalih. Kot nalašč za dekoriranje spalnice za deklice ali celo dnevno sobo.

izberite velikost, ki najbolje ustreza prostoru, ki ga želite postaviti, in ga preprosto uporabite za poljubno ravno površino. Izdelan iz 100% anti-mehurčkov vinil.

Stenske nalepke po meri

Naročite si svojo personalizirano dekorativno vinilno tapeto s sliko ali besedilom z uporabo storitev, ki vam jih ponujamo.