0

Lion silhueta stenske nalepke

TenStickers. Lion silhueta stenske nalepke. Silhueta stenska nalepka lev. Značilen in idealen za dekoriranje katerega koli prostora, bodisi stene, vrata, prenosni računalnik in še več. Izberite velikost in barvo, ki se najbolje ujema in ustvarite veličastno vzdušje v vašem domu.

Barva stene

Barva
T
Mere (širina x višina)

silhueta stenska nalepka lev. Značilen in idealen za dekoriranje katerega koli prostora, bodisi stene, vrata, prenosni računalnik in še več. Izberite velikost in barvo, ki se najbolje ujema in ustvarite veličastno vzdušje v vašem domu.
vsakdo ima psa ali mačko kot njihov hišne ljubljenčke, kako bi imel lev kot tvoj? Lev predstavlja pogum, moč in svinja. Stensko dekalacijo, ki je na voljo v številnih velikostih in vinilnih barvah za prilagojen dotik na vašo steno. Bodo vaši prijatelji in gostje zagotovo ostali odprti, takoj, ko bodo videli to nalepko, nekaj, kar je le zaradi neustreznega konca in videza neizogibno. Postavite svojo naročilo in si oglejte, kako je vaša stena živa. Celoten razpon stenskih barv, ki so na voljo spodaj, vam omogoča, da izberete idealen za vašo prilagojeno steno z zidnimi stenami, tako da lahko dosežete popoln kontrast s steno in vidite, da vaš "hišni" lev pride na vašo steno.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informacije o Lion silhueta stenske nalepke

Poročilo: 201

Stil stenske nalepke:
Nalepke s silhuetnimi stenami

Velikost:
Horizontalno

Ciljne skupine, katerim je namenjena:
Odrasli
Teens
Otroci

Število oseb:
Brez ljudi