Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Jazzovske in blues stenske nalepke

Zbirka modelov, navdihnjenih z jazz & blues glasbo. Ekskluzivni in izvirni modeli, ki so jih navdihnili žanri, ki so izvirali iz afriško-ameriških skupnosti konec 19. Stoletja. Všeč vam bodo naše blues nalepke!

duševne nalepke
s portreti vaših najljubših jazz in blues glasbenikov , kot so duke ellington, billie holiday in benny goodman. Izbirajte med različnimi nalepkami s podobami ikoničnih umetnikov, ki so vplivali na to priljubljeno zvrst. Ali pa na steno postavi nekaj njihovih najbolj znanih besedil.

visokokakovostne nalepke, ki jih je enostavno uporabiti kjer koli. Idealen za spalnice ali vaš osebni glasbeni studio doma.

jazz in blues nalepke za okrasitev!

širok izbor za ustvarjanje vašega jazz kotička, dajanje osebnosti vašemu podjetju ali vašemu glasbenemu prizorišču z drugačnim pridihom, ki ga ne bo imel nihče drug. jazz nalepke lahko položite na stene, pohištvo, okna, vozila ali naprave za osebni slog.

poiščite modele z besedili, ilustracije vokalistov in instrumentalistov, kot so robert johnson, john lee hooker. Silhuete saksofonistov ali trobentačev. Najrazličnejše jazz in blues okrasne nalepke. Edinstven in edinstven slog glasbe, ki ga vsak dan poslušajo milijoni ljudi.

če ne najdete blues nalepke, ki jo iščete, vas prosimo, da nas kontaktirate, imamo ekipo za grafično oblikovanje, ki lahko ustvari želeno umetniško delo v skladu z vašimi specifikacijami in potrebami , velikostjo in želeno barvo, tako da imate edinstven izdelek.

jazz nalepke je enostavno postaviti, tako da v njih ni mehurčkov. Popolnoma se prilegajo vašim stenam in so zelo estetski. Imajo mat površino, da se izognejo odsevom svetlobe znotraj ali zunaj.

prišel je čas, da spremenite dekoracijo , ustvarite udoben prostor ali dom, kjer lahko preživite toliko ur, kot želite, ne da bi se dolgočasili.

izbirate med več kot 40 barvami nalepk za jazz in blues za enobarvne izdelke. Pri raznobarvnih izdelkih je izdelava odlična, barva živa in bo popolnoma spremenila vzdušje vaše sobe. Velikost lahko izberete glede na vaše potrebe, tako da ustreza površini, ki jo potrebujete.

dekoracijo doma dopolnite z drugimi izdelki ali drugimi temami, ki bodo pomagale ustvariti vzdušje, ki si ga želite. jazz stensko nalepko je enostavno odstraniti ali odlepiti, na steni ne pušča sledi in tako omogoča hitro in enostavno menjavo dekoracije.

1-24 od 26 dekorativne stenske nalepke