Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Industrijska stenske nalepke

fantastična zbirka okrasnih nalepk za panoge ali tovarne. Svoj delovni prostor boste lahko preoblikovali enostavno in brez zloma banke! Zahvaljujoč tem nalepkam za panoge vam delovni prostor ne bo več dolgočasen, zato boste vi in vaši sodelavci uživali v službi in se boste počutili spodbujene, da se kar najbolje potrudite pri svojem delu.

lahko te industrijske nalepke postavite kamor koli v svoji tovarni, kar je videti, kot da bi lahko uporabili nekaj navdušenja. Vseeno priporočamo, da ga nanesete na ravno in gladko steno. To je za zagotovitev, da se bo vaš nalepka v industriji odlično nanašala na vaše stene. Morate tudi svojo površino očistiti, ko greste uporabiti svoj dizajn. 

Industrijske stenske nalepke. Zasnove za vsak delovni prostor in za vsako podjetje!


videli boste, da imamo v tej vrhunski kolekciji široko paleto modelov, kot so motivacijsko besedilo, kolesa, viličarji, tovornjaki, zobniki, zobniki, predstavitve delavcev in še veliko več, kar boste odkrili!

Če imate morda v mislih popoln dizajn za tovarno ali hišo, vendar ga na našem spletnem mestu ne morete najti, brez skrbi, pošljite nam e-pošto! Tu imamo na razpolago neverjetno oblikovalsko ekipo. Lahko izdelajo vašo popolno prilagojeno nalepko industrije! Nobena zahteva ni prevelika ali premajhna in z veseljem vam bodo pomagali na kakršen koli način. Vse, kar potrebujemo, je vzorčna slika, podrobnosti o velikosti, barvi itd. In kmalu boste imeli svojo popolno nalepko. Lahko celo spremenimo velikosti, barve, dodamo ali odvzamemo besedilo našim obstoječim modelom, če je eden od njih kot nalašč za vas, spet nam samo pošljite e-pošto in nam sporočite, kaj želite spremeniti! Brskajte zdaj, da dobite svojo popolno prilagojeno industrijsko nalepko!
naša industrija in tovarniške nalepke so vrhunske kakovosti, aplikacija ni težka naloga in so celo odporni na mehurčke, neverjetno kajne? Uporabljamo ta neverjetni izdelek, imenovan transfer papir, zato morate lepi papir na steno, ga rahlo pritisniti in luščiti. Kot čarovništvo se uporabljata vaša industrija in tovarniške nalepke!
kupite nalepko vinilne industrije za svojo prodajo zdaj! Ga uporabite za okrasitev svojega delovnega prostora in dodajte nekaj razburjenja v vaše stene! Motivirajte svoje osebje in celo sebe z našimi izjemnimi dizajni! Naša zbirka originalnih modelov se nenehno posodablja, zato si oglejte vse naše nove osnove.
Stenska nalepka za pisarniško silhueto, oblikovana s skupnim besedilom za poslovne vire v obliki zemljevida sveta. Na voljo je v poljubni velikosti.
Stenska nalepka za pisarniško silhueto, oblikovana s skupnim besedilom za poslovne vire v obliki zemljevida sveta. Na voljo je v poljubni velikosti.
Popusti danes 5%
35.26€33.50

1-24 od 33 dekorativne stenske nalepke