• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Nalepke z vinilnimi tiskanimi stenami

(2)
139 dekorativne stenske nalepke
Zbirka vinilnih nalepk z različnimi vzorci tiska. Idealen za prepoznaven, oseben in barvit pridih vašega doma ali podjetja. Cvetlični, geometrijski, vzorčasti in otroški modeli.

če želite na izviren in kreativen način zapolniti prazen prostor v vašem domu, so te stenske nalepke z vinilom kot nalašč za vas. praktične nalepke, ki jih je mogoče enostavno nanesti in odstraniti, ne da bi pri tem ostali ostanki.

zagotovo boste našli tiskano obliko, ki ustreza sobi, ki jo želite okrasiti. idealen za pokrivanje velikih prostorov v sobi, ki jih želite prekriti brez barvanja.

velik katalog z več kot sto modeli, ki jih lahko prilagodite in spremenite, tako da imate izdelek, ki ustreza vaši površini.

lahko jih namestite na katero koli gladko površino, na stene, pohištvo, steklo, okna, dodatke, kot so konzole, kolesa ali avtomobile. Izdelki so zunaj odporni in jih je mogoče enostavno očistiti z vlažno krpo.


kakšen slog nalepk na steno z vinilom bom našel?


lepilne nalepke z lesenimi efekti za obloge pohištva, vrat ali sten. Cvetlični vzorci, ki bodo presenetili vse, ki jih obiščete, in napolnili vaše mesto z življenjem in osebnostjo. Učinek imitacije in teksture opeke ali betona, idealen za podobo vaše stene v rustikalnem slogu.

plošče ne služijo le za stene ali vrata, pohištvu lahko daste tudi ojačitveni sloj, medtem ko ga okrasite in ustvarite edinstven in ekskluziven prostor. Tiskarske nalepke segajo od otroških tem do odraslih, tako da lahko dodate osebnost v katero koli sobo v hiši, ne da bi pri tem ostalo prostora.

če ne najdete želenega tiskanega vinila, nas lahko kontaktirate. Pri tenstickers imamo ekipo za grafično oblikovanje, ki ustvari želeno natisnjeno stensko nalepko ali pa prilagodite enega od izdelkov v katalogu. Morate le obvestiti, kaj želite, barvo in dimenzije, da lahko to storite.

čas je, da ustvarite želeno hišo ali prostor. Edini način je, da okrasite po svojem okusu in ustvarite prostor, kjer lahko preživite toliko ur, kot želite, in kjer vam nikoli ne bo žal. Radi naredimo dekorativni vinil z odtisi za vas.

Filter

Natisni Počisti filtre
1 - 24 od 139 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.