0

Dekorativna dekalacija mavričnega valovanja

TenStickers. Dekorativna dekalacija mavričnega valovanja. Fantastičen dizajn iz naše zbirke mavričnih stenskih nalepk, primernih za spalnico malih! Dajte otrokovo spalnico svež in nov videz, ki bo ustvarila zelo prijetno vzdušje.

Barva stene

Mere (širina x višina)

Enote, ki so vnesene v polje za velikost, so v cm.

Najmanjša velikost 3 cm x 3 cm.

x

Po takšnih merah bo vinilna tapeta poslana v več kosih


Fantastičen dizajn iz naše zbirke mavričnih stenskih nalepk. Primeren za spalnico malih! Dajte otrokovo spalnico svež in nov videz, ki bo ustvarila zelo prijetno vzdušje. Ali nameravate okrasiti sobo otroka? Zmanjka idej? Ta barvita ilustracija bo poskrbela, da bosta ti in tvoj otrok zadovoljni!
zelo sodobna dekoracija mavričnih zidov, ki se ukvarjajo, da prinesejo barvo v svojo sobo in se znebite praznih sten, ki ustvarjajo dolgočasno in prazno vzdušje. Naj vaš otrok igra na pisanem mestu, kjer lahko uporabi domišljijo. Primerna tudi za kraje, kot so šole in drevesnice! Otroci bodo všeč ta čudovit dizajn.
ta mavrični val je na voljo v različnih velikostih, tako da lahko izberete pravo velikost za vašo steno. Ga lahko postavite na katero koli gladko površino. enostavno nanesti in ne pušča ostankov po odstranitvi.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Vir: freepik

Informacije o Dekorativna dekalacija mavričnega valovanja

Poročilo: A7693

Stil stenske nalepke:
Risanje nalepk

Velikost:
Brez želja

Ciljna skupina:
Vse starosti

Število oseb:
Brez ljudi