0

Barvne rastline laptop kože

TenStickers. Barvne rastline nalepke za prenosnike. Barvne nalepke za prenosne računalnike in privlačne nalepke za prenosne računalnike: trendovske in vesele nalepke za prenosni računalnik in vijolična nalepka za dekoracijo prenosnika za bolj zabavno!

Barva stene

Mere (širina x višina)

Edinstvene in spontane in barvite prenosne nalepke v temi rastlin in cvetja z veselimi vijoličnimi barvami v ozadju. Privlačna rastlinska nalepka za prenosni računalnik ali bolje poimenovana vesela nalepka za prenosni računalnik je narejena z elementi listov palme v barvah belih in palmovih listov v vijoličnih barvah pred hladnim temno sivim ozadjem. vijolična nalepka za dekoracijo laptopa bo naredila učenje zabavno!
cvetje nalepke za prenosni računalnik lahko nastavite na pravo velikost, ki presega vaš računalnik ali prenosni računalnik. Preprosto izberite obliko na našem orodju za oblikovanje spletnih strani! dekoracija prenosnih računalnikov za rastline je visoke kakovosti, to je posledica kakovostnih materialov nalepk, ki jih uporabljamo v naši proizvodnji. Nalepke ostanejo dlje in trajajo dlje, da uživajo na steni!

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informacije o Barvne rastline nalepke za prenosnike

Poročilo: A14363

Stil stenske nalepke:
Risanje nalepk

Velikost:
Brez želja

Ciljna skupina:
Vse starosti