Svetovna Dostava
0

Barvita londonska silhueta stenska nalepka

TenStickers. Barvita londonska silhueta stenska nalepka. Barvita nihajna stenska nalepka s silhoueto, ki jo navdihuje mesto london. Briljanten dizajn iz naše zbirke vijoličnih stenskih nalepk. Dodajte nekaj živahne barve svojemu domu ali podjetju s to steno, ki zajame ikonične spomenike in stavbe v prestolnici englandije.

Barva stene

Mere (širina x višina)
Barvita nihajna stenska nalepka s silhoueto, ki jo navdihuje mesto london. Briljanten dizajn iz naše zbirke vijoličnih stenskih nalepk. Dodajte nekaj živahne barve svojemu domu ali podjetju s to steno, ki zajame ikonične spomenike in stavbe v prestolnici englandije. Ta krasen uk dizajn kaže velik ben, londonski most, parlamentarne stavbe in še več, kot nalašč za dajanje vaše dnevne sobe ali spalnice in mestnega, vendar barvitega ozračja.
na voljo v različnih velikostih. Izdelan iz visoko kakovostnega vinila, enostaven za nanos in odstranitev. Primerna tudi za prilagajanje aparatov, naprav in še več.

Stenske nalepke po meri

Naročite si svojo personalizirano dekorativno vinilno tapeto s sliko ali besedilom z uporabo storitev, ki vam jih ponujamo.