0

Babyroom baloni doma stenske nalepke

TenStickers. Babyroom baloni stene nalepke za otroka. Lepe stenske nalepke za balone. Nalepka z baloni z različnimi barvami. Nalepke za otroško sobo bodo prinesle veselje. Dekoracija balon nalepka!

Barva stene

Mere (širina x višina)

Otroško sobo spremenite v čudovito, sanjsko okolje s to čudovito nalepko za balone. nalepka z balonom s petimi različnimi pisanimi baloni v različnih velikostih. V trenutku lahko ustvarite veselo vzdušje v prostoru. Na voljo v različnih velikostih. nalepke za otroške sobe z baloni bodo prinesle veselje v sobo tako za vas kot za vašega otroka!
z uporabo visoko kakovostnega vinila je nalepka z balončkom za dekoracijo zelo enostavna za uporabo na vsaki gladki površini brez strahu pred zlaganjem ali zračnimi mehurčki. Ostane predolgo in po odstranitvi ne pušča sledi. Kupite na spletu in prejmete naročilo v nekaj dneh s polno varnostjo in garancijo na vašem domu.
preobrazite otroško sobo v čudovito, sanjsko okolje s to čudovito stensko nalepko za balone! stenske nalepke balon , na voljo v vseh velikostih!

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informacije o Babyroom baloni stene nalepke za otroka

Poročilo: A13926

Stil stenske nalepke:
Risanje nalepk

Velikost:
Brez želja

Ciljne skupine, katerim je namenjena:
Vrtec
Otroci