Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Toaletne wc nalepke

Ali stranke pogosto iščejo svoj wc? Vsi morajo iti! Zakaj jim ne bi olajšali iskanja z našo čudovito zbirko stenskih nalepk za stranišča! S toliko izbirami v našem katalogu mora obstajati tak, ki ustreza vašemu prostoru!

od naših bolj klasičnih dizajnov wc do nalepk za ženske in moške sobe imamo v naši zbirki nalepk za toaletne potrebščine v pisarni vse, kar potrebujete. Ne boste verjeli, da na to še niste pomislili!

okrasite svojo pisarniško kopalnico z našimi nalepkami za stranišče

fancy, ki v vašo pisarno prinese malo lahkotnega humorja? Zakaj ne brskate po naših smešnih nalepkah za stenske stranišče! Zagotovo bodo nasmejali vse v pisarni! Humor ni tvoja stvar? Brez panike! Naši klasični wc nalepke so tu za vas! Karkoli že želite, imamo!

želite nalepko za pisarniško stranišče v drugi barvi? Menite, da bo roza ali črna bolj primerna za vaš pisarniški dekor? Ne skrbi! Lahko izdelamo veliko naših nalepk v več kot 45 različnih barvah. Samo pritisnite katero barvo želite na blagajni! Potrebujete drugačno velikost, kot jo imamo na spletnem mestu? Samo vnesite svoje meritve po meri in lahko jih izdelamo za vas! Imeti težave? Stopite v stik z nami zdaj po e-pošti!

vaše idealne nalepke za stensko stranišče ni tam? Ni problem! Naša čudovita oblikovalska ekipa je tu, da vam pomaga ustvariti popoln dizajn. Samo sporočite nam, kaj bi radi, in naša pridna ekipa bo naravnost na tem! Kontaktirajte nas zdaj!

vse naše stenske nalepke so narejene iz najkakovostnejšega vinila, ki je na voljo na trgu, da zagotovite najboljši izdelek! So nepremočljivi in enostavni za čiščenje, zato bodo dolga leta videti kot novi!

mislite, da bo prijava težka? Ponovno premisli! Vsi naši izdelki so opremljeni z zelo preprostimi navodili za uporabo, tako da jih nikoli ne boste težko postavili! Lahko tudi kupite lopatico, s katero jih boste lažje postavili. želite več vizualne pomoči? Oglejte si naše video posnetke na dnu te strani! Obljubljamo vam izkušnjo brez gub in mehurčkov!

čas za prenovo? želite nekaj novih poslovnih nalepk za stranišče v vašem domu? Naše nalepke je zelo enostavno odstraniti in ne bodo puščale sledi ali ostankov na površini. Nam ne verjameš? Poskusite sedaj!

1-24 od 27 dekorativne stenske nalepke