Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nalepke za stopnice

Spremenite svoje stopnice iz dolgočasne neprijetnosti v nekaj malo bolj posebnega z eno od naših številnih neverjetnih nalepk stopnic. Iti po stopnicah je lahko resnično dolgčas, zato verjamemo, da jih je treba okrasiti na različne kreativne in čudovite načine, da bo vaš dom nekoliko bolj oseben za vas in družino.

stopnice v nebesa


zahvaljujoč trdemu delu naše neverjetno nadarjene oblikovalske ekipe, se lahko pohvalimo z ogromno in vedno večjo zbirko nalepk stopnišč, ki zagotovo razburijo um vsakega, ki ima srečo, da uporabi vaše stopnišče. Za čudovite učinke slapov do navdihujočih besed modrosti, smo prepričani, da bo na voljo nabor stopnic, ki ustrezajo vašim okusom.

in če bi po iskanju naše ogromne zbirke nalepk stopnišč ugotovili, da vaše potrebe še niso zadovoljene, vam ni treba skrbeti! Smo na tenstickers izjemno ponosni, da smo trenutno eden najboljših ponudnikov personaliziranih nalepk za stopnice na internetu! Naš postopek je neverjetno preprost. Vse, kar morate storiti, je, da nam naložite svojo sliko ali pa jo čim bolj podrobno opišite, nam povejte dimenzije in se opustite, medtem ko za vas ustvarjamo vaše sanjske personalizirane stopniške stopničke z neverjetno hitrostjo in ceno.

Če se sprašujete o kakovosti naših nalepk na stopniščnih stopnicah , nam dovolite, da odpravimo vse dvome, ki jih morda imate. Vse naše nalepke so narejene iz visokokakovostnega vinilnega materiala, ki je narejen tako, da traja. še več, poleg tega je zaradi prenosnega papirja, ki ga dobite, izjemno enostavno nanesti na katero koli gladko površino, kar vam daje svobodo pred mehurčki, gubami in raztrganinami. In če želite odstraniti nalepke, bodite prepričani, da to lahko storite brez strahu, da boste na svojem ljubljenem stopnišču pustili ostanke, oznake ali škodo.

kaj čakaš? Nikoli ni bilo boljšega časa, da okrasite svoje stopnice!

1-24 od 26 dekorativne stenske nalepke