Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Dogodek

Majice za majski dan

podarite svoji mami darilo, ki ga bo večno cenila, eno od naših ljubkih majic za majice. Opazujte, kako se njen obraz od veselja zasveti ob pogledu na to darilo, ki ogreje srce, ta trenutek si bo zapomnila leta in leta. Vsebuje veliko različnih modelov z rožami, srčki, citati, šalo, vse in vse ostalo vmes najdete v naši zbirki majic za materinski dan. Seveda imamo na voljo veliko različnih barv, zakaj ne bi izbrali njene najljubše barve in videli veselje na njenem obrazu.

zahvaljujoč prizadevnemu delu in zavzetosti naše neverjetne oblikovalske ekipe vam lahko predstavimo to izjemno in nenehno razširjeno kolekcijo majic za dneve mater , sestavljenih iz besedilnih in slikovnih oblik, ki jih boste imeli mamo večno! Po brskanju po teh čudovitih, a hkrati ugodnih majicah z najboljšimi materinimi dnevi boste zagotovo našli nekaj po njenem okusu. Ne moremo si omisliti boljšega načina, da bi mami vedeli, kako zelo jo imate radi, to bo spomin, ki ga bo nosila s seboj za vedno!

s temi idejami srajc za materinski dan naredite materinski dan posebnim!


ko gre za velikost majic z veselim materinskim dnem , vemo, da niso vse naše stranke enake, in padli smo, da smo v tem pogledu zelo vključujoči, pri čemer moramo zagotoviti, da se najde nekaj za vsako velikost. Torej, ko ste ugotovili, kaj vam bo ustrezalo mami, ste pripravljeni na naročilo! Tu pri tenstickers radi uporabljamo le visokokakovostne materiale za izdelavo modelov majic za dnevne dneve, tako da jih je mogoče po čiščenju enostavno očistiti in likati. Zahvaljujoč tej visokokakovostni naši majici so tudi kot nalašč za kateri koli tip kože, uporabljamo pa tudi le nežne in prijazne materiale, da ne dražimo kože.

še en odličen vidik te zbirke so personalizirane mamice srajce, ki jih imamo v ponudbi, saj vam omogočajo, da izberete besedilo ali slike, za katere mislite, da jih bo vaša mama najbolj rada, dodali boste bolj oseben element temu že tako čudovitemu darilu in resnično povečali vašo vez. Med številnimi, ki jih imamo na voljo, lahko izberete tudi osnovno barvo majice za mater , zato izberite njeno najljubšo barvo.

povejte ji, da je najboljša mama tega materinskega dne, in sicer z nečim, kar ni značilno darilo, kot so rože, vino in čokolada!

1-8 od 8 majice