Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Stil

Format

Javno

Nalepke za Xbox

Ste vi ali vaš družinski član navdušen igralec iger? Ali je težko spraviti svojega fanta s svojega xboxa. No, to je vinilni katalog za vas! Naša čudovita zbirka nalepk xbox je popoln način, da svojo igralno napravo naredite svojo. Vsi vaši prijatelji bodo zelo ljubosumni!

naši fantastični koži xbox so v številnih različnih izvedbah. Na izbiro je veliko. Od minecrafta do klasičnih teksturiranih oblog xbox-a , zagotovo obstaja tisti, ki vam je popolnoma všeč! Lahko tudi kupite ustrezne nalepke za krmilnike xbox!

izboljšajte svojo igro z našimi fantastičnimi nalepkami za kožo xbox

želite svoj xbox dizajn narediti edinstven za vas? Imamo to! Preprosto izberite našo prilagojeno nalepko xbox! Samo naložite sliko, ki bi jo radi uporabili, ostalo pa bo naredil naš briljantni oddelek za oblikovanje! Ne boste verjeli, kako dobro je! še vedno niste 100% prepričani? Lahko nas kontaktirate po e-pošti ali nam po spletu pošljete hitro sporočilo. Samo pritisnite ikono mehurčka za klepet!

velik oboževalec fife? želite v svojo napravo vnesti nekaj tega navdiha? Oglejte si našo nogometno nalepko za xbox. Je popoln dodatek k nobeni nogometaški napravi! Vemo, da bodo vsi vaši prijatelji (tako virtualni kot resnični) zelo navdušeni!

vse naše kožne obloge xbox so narejene iz najkakovostnejših materialov, ki so na voljo na trgu. Zagotavljamo, da so zelo trpežne in zelo dolgotrajne. Zagotovo vam nadomestnega še dolgo ne bo treba kupiti!

želite v svojo napravo vnesti nekaj navdušenja? Naj se ujema s sobo okoli vas? Zakaj ne bi kupili naših teksturiranih preoblek xbox. Z modeli, vključno z lesom in marmorjem, boste zagotovo našli tisto, kar želite!

vas skrbi nalepka nalepke na vašem xboxu? Se bojiš, da boš vse naredil narobe? Ne bodi! Naš postopek prijave je zelo preprost in prejeli boste podroben vodnik, kako uporabiti izdelek. še vedno niste prepričani? Si lahko ogledate video posnetke v nalepki na naši spletni strani. Samo pritisnite spodnjo povezavo! Vemo, da boste presenečeni, kako enostavno je bilo!

želite spremeniti svojo napravo? želite zamenjati kožo z novo? Ni problem! Naše nalepke xbox je zelo enostavno odstraniti in ne bodo pustile lepila ali sledi na vaši napravi. Ne boste mogli čakati, da naročite naslednjo!

1-24 od 29 dekorativne stenske nalepke