Svetovna Dostava
0
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nalepke in nalepke za Samsung

Neverjetna zbirka nalepk za Samsung! Samsung telefoni so vse bes v tem trenutku in so res v modi predmet, da imajo. Toda s tako veliko ljudmi, ki so v njihovi posesti, je težko narediti edinstven videz v današnji družbi tako gneče. No, mi v Tenstickersu si prizadevamo ustvariti edinstvenost, v kateri še nikoli ni bilo ene, zato smo tako zadovoljni s številnimi risbami, ki jih moramo pokazati na spodnjih straneh! Samsung nalepke so idealne, ker služijo dvema nameni - seveda, da telefon izgleda fantastično, vendar pa tudi zagotavlja, da ostane fantastično videti, ker ti Samsung nalepke ponujajo več zaščite in trajnosti za izdelke, ki so lahko malo sramežljivi!

Posebni projekti za Samsung


Ti modeli so bili posebej zasnovani z namenom obdržati Samsungove telefone - dimenzije so popolnoma določene, da imajo želeni učinek, tako da veste, da bodo vse nalepke Samsung, ki jih naročite, videti popolnoma udobne kot žuželka v preprogi!

Nudimo Samsung decals na neverjetno raznolikost oblik, velikosti in, kar je najpomembnejše, teme! Otroci? Zabavali smo se in popolni risanki za fante in dekleta! Odrasti? Imamo odličen izbor tematskih modelov za odrasle, ki bodo popolni, da vam pomagajo zapustiti družbo.

In vedno morate imeti v mislih naše neverjetne storitve personalizacije, ko se pomikate po naši zbirki - Če ne najdete tistega, kar iščete v naši neverjetni zbirki, nam preprosto pošljite e-pošto na% email% - Radi bi za vas. ! Lahko naredimo manjše spremembe že obstoječih nalepk ali pa naredimo novo Samsungovo popolnoma prilagodljivo prasko iz nič!

Prav tako ne pozabite na neverjetno kakovost naših vinilov Samsung - tako kot kakovost vseh naših nalepk - Lahko vam ponudimo neverjetno enostavnost uporabe, življenjsko dobo 15 let in korist naših izdelkov, ne da bi pustili popolnoma nobene škode ali odstranitve umazanije! Kaj torej čakate? Oglejte si našo neverjetno zbirko zdaj!

1-24 od 29 dekorativne stenske nalepke