• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Ilustracije stenske nalepke

(29)
764 dekorativne stenske nalepke
Zbirka nalepk z lepimi in podrobnimi umetniškimi deli, idealna za okrasitev prostorov za otroke. Različne originalne risbe in ilustracije za otroke.

želite imeti v svojem domu nekaj izvirnega in unikatnega? S to paleto nalepk lahko ročno izrisujete priznane umetnike kjer koli v vašem domu, da boste svojim prostorom dali bolj individualen videz.

otrokom bodo všeč te očarljive risbe, ki jim bodo lahko pomagale spodbuditi in spodbuditi domišljijo med igranjem. Zakaj bi se zadovoljili z navadnimi dolgočasnimi stenami, če lahko dodate čudovito ilustracijsko stensko nalepko, ki jo takoj zaživi!

notranja oprema z nalepkami za otroške ilustracije


veliko različnih izdelkov, ki jih lahko nanesete na katero koli gladko površino, od stikal do stene, preko pohištva ali oken.


ilustracijske nalepke so zelo barvite, da dajo globino in ustvarijo čudovit primerek, v katerem lahko vaši otroci preživijo toliko ur, kolikor želijo, da se zabavajo in igrajo s svojimi prijatelji, ki bodo nad novo dekoracijo presenečeni.


poiščite nalepke z ilustracijami, ki jih lahko prilagodite imenu najmanjšega doma, da boste izdelek izdelali po meri, ki jim bo všeč. Zelo raznolike teme, od športa do živali , da jih lahko okrasimo z ilustracijami in imamo ekskluzivne prostore.

izdelke tenstickers je zelo enostavno nanesti, tako da med nanašanjem ni mehurčkov, očistite jih lahko z vlažno krpo, material pa je mat, da se prepreči odsev notranje ali zunanje svetlobe.

ustvarite vesolje v najmanjši sobi doma, tako da si predstavljajo na tisoče zgodb in lahko preživijo toliko ur, kolikor želijo, se igrajo in se zabavajo. Dekoracija vašega doma bo zaznamovala vaš slog in vaš način bivanja.

če izdelka, ki ga iščete, ne najdete, nas kontaktirajte. Imamo ekipo za grafično oblikovanje, ki je sposobna prilagoditi in ustvariti kateri koli dizajn, ki ga potrebujete, naša izdelava je na zahtevo, tako da lahko izberete želeni dizajn in ga prilagodite svojim potrebam z izbiro barve in mere, ki se najbolje prilega vaši površini.

Filter

Ilustracije Počisti filtre
1 - 24 od 764 dekorativne stenske nalepke Filtrirajte iskanje, da zmanjšate število rezultatov

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.