• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Nalepke za ameriški nogomet

5 dekorativne stenske nalepke
Ste nogometni navdušenec? Ne zamudite nobene NFL igre? Ali poznate vse rezultate NFL? Nahajate se v pravilni kategoriji, vinilnih in nogometnih nalepkah za prilagoditev sob, prostorov ali dodatkov, kot so pametni telefoni, prenosni računalniki, pohištvo in karkoli želite. Tenvinilna lepila se držijo vseh ravnih površin. Zbirka modelov, ki je idealna za ljubitelje tega veličastnega športa. Ali veste, od kod prihaja ameriški nogomet? Rodil se je pred več kot sto leti v USA in izhaja iz angleškega rugbyja. Je eden izmed najbolj konkurenčnih kontaktnih športov v USA in se trenutno izvaja v več kot 60 državah.

Ameriški nogometni stenske nalepke. Katere nogometne nalepke najdem?


Našli boste modele, ustvarjene skozi liste s silhuetami igralcev, tako da jih lahko postavite v dodatke. Vinilne motivacijske fraze nogometa z neverjetnimi silhuetami igralcev, vinilom z imenom in podobami ameriškega nogometa ali logotipom NFL. Serija ekskluzivnih modelov Tenvinilo, tako da lahko ustvarite in okrasite svoj kotiček z vašim najljubšim športom.

Nogometni izdelki so enostavni za namestitev, tako da v notranjosti ne ostanejo mehurčki in se brez težav integrirajo v površino, so mat materiali, da se izognemo refleksiji pri notranji ali zunanji svetlobi. ki se popolnoma integrirajo na vašo površino. Imate več kot 40 barv, ki jih lahko izberete za enobarvne vinile, večbarvni vinili pa so odlične kakovosti barv, živahni in zelo vzdržljivi. Vsi lepilni izdelki so odporni proti zunanjosti in se enostavno perejo z vlažno krpo. Izdelki so narejeni po meri in na zahtevo, kar nam omogoča, da ustvarimo izdelek, ki je v celoti izdelan po vaših željah, prilagojen vašemu okusu in spremembam, ki jih želite.

Pokažite svojo predanost in koliko vam je všeč ta šport, ki daje osebnost vašim pripomočkom in stenam, vaši prijatelji bodo presenečeni in bodo imeli radi svoje nove nogometne nalepke in vinile. Ena izmed najbolj priljubljenih dogodkov je SuperBowl, najbolj opazen dogodek na svetu, to je tisto, kar premika nogomet, milijone in milijone ljudi. V okrasku označite Touchdown. Pustite za seboj dolgočasne in monotone stene, pri čemer pustite gladke in dolgočasne površine. Naj bo edinstvena, edinstvena in drugačna.

Filter

Ameriški nogomet Počisti filtre
1 - 5 od 5 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.