• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Nalepke Drugi dogodki

81 dekorativne stenske nalepke
Zbirka nalepk, kot nalašč za praznovanje različnih dogodkov in praznikov skozi vse leto. Na voljo v številnih velikostih in barvah!

uporabite okenske nalepke v svojem podjetju za oglaševanje razprodaj in promocij za pomlad , poletje , veliko noč in seveda črni petek! Ali pa jih dodajte v svoj dekor za praznovanje materinskega in očetovega dne.

vsi naši modeli so izdelani iz visokokakovostnega vinila in so zelo enostavni za nanašanje, ne da bi pri odstranjevanju ostali ostanki.

praznujte dogodke in praznike bolje kot kdorkoli drug


če ne najdete natančno iskanega dizajna, ne oklevajte in nas kontaktirajte po e-pošti na info@tenstickers. Co. Uk in ustvarili bomo obliko, prilagojeno vam. Naša ekipa oblikovalcev to temo vsak dan razširja in lahko izdelamo vašo osebno počitniško stensko nalepko ali prilagodimo katero koli od njih. Ta izdelek vam bo omogočil ustvariti edinstveno vzdušje in osebnost po znižani ceni in ustvariti velik vpliv.

poiščite veliko število modelov, enobarvnih izdelkov ali izdelkov v barvah, modernih ali letnikih, odvisno od tega, kako želite okrasiti svoj prostor ali trgovino!
primerni so za postavitev na prostem , na okna, avtomobile ali katero koli ravno površino. Zelo enostavno jih je očistiti z vlažno krpo. Idealen izdelek za zabavo, ki bo vse goste pustila presenetiti z visoko stopnjo ekskluzivnosti ali za trgovino.

Filter

Drugi dogodki Počisti filtre
1 - 24 od 81 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.