0

Pod otroško nalepko

TenStickers. Pod otroško nalepko. Sijajni dizajn podvodne luči, ki vam prikazuje morsko življenje! Nalepke iz naše zbirke nalepk na morski steni. Odprite okno v morje s tem zabavnim in igrivim dizajnom. Ven zabave, si lahko ogledate hobotnico oktopus, morske alge in morsko dno.

Barva stene

Mere (širina x višina)
Sijajni dizajn podvodne luči, ki vam prikazuje morsko življenje! Nalepke iz naše zbirke nalepk na morski steni. Odprite okno v morje s tem zabavnim in igrivim dizajnom. Ven zabave, si lahko ogledate hobotnico oktopus, morske alge in morsko dno.
ali vaš otrok ljubi morsko življenje? Katera koli najljubša morja? Če je odgovor pritrdilen, je ta dekoracija umetnosti za morsko steno idealna za okrasitev otroške sobe ali igralnice. če niste popolnoma prepričani, potem lahko preostanek našega najdete pod nalepkami za morske stene.

ta podvodni dizajn je enostaven za uporabo in ne pušča ostankov po odstranitvi. Iz visokokakovostnega vinila in na voljo v različnih velikostih.

Stenske nalepke po meri

Naročite si svojo personalizirano dekorativno vinilno tapeto s sliko ali besedilom z uporabo storitev, ki vam jih ponujamo.