• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Nalepke Black Friday

56 dekorativne stenske nalepke
Naše fantastične zbirke nalepk Black Friday za pročelja trgovin za oglaševanje popustov, ki jih ustvarite v tem letnem času, in zato povečajte prodajo. za vas imamo neverjetne modele, da pritegnete pozornost vseh potencialnih strank, da vstopijo v vaše podjetje, zaradi popustov, ki jih ponujate, in načina, kako jih komunicirate.

kakšne vrste vinil nalepk za črni petek imamo za vas?


najrazličnejši modeli! Naše prodajne nalepke za Black Friday so primerne za vse vrste podjetij, da lahko pritegnete pozornost vseh. Imamo prilagodljive oblike, tako da lahko daste popust, ki ga želite ponuditi. Naše kreacije so popolnoma ekskluzivne, tako da si vsi, ki gredo mimo vaše trgovine, ne morejo kaj, da ne bi pogledali.

naše nalepke za črni petek se zaradi svoje lepilnosti zlahka namestijo, imajo mat površino, da se izognejo odsevom, in jo lahko očistite z vlažno krpo, tako da ostane v popolnem stanju. Lahko ga kupite za notranje in zunanje steklo , samo izberite možnost in izdelali ga bomo po vaši volji. Vam ni treba skrbeti, da ga odstranite, ko je sezona končana, saj ga lahko s sušilcem ali drugim elementom, ki oddaja toploto, brez kakršnih koli nepravilnosti v kozarcu enostavno odstranite, površino po odstranitvi morate le očistiti s krpo to!

kupite nalepko black friday na spletu, da pokažete, kaj potrebujete, in prispela bo na navedeni naslov, ne da bi se morali premikati. Vsako leto vzamemo zbirko tovrstnih izdelkov, tako da lahko izberete posodobljen dizajn, s katerim boste povečali prodajo.

z izdelkom boste prejeli navodila, ki si jih lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Lopatico lahko tudi kupite ali funkcijo, ki jo izpolnjuje, opravite s kreditno kartico, tako da jo boste popolnoma vgradili v želeno površino, ne da bi v njej ostali zračni mehurčki.

ne pozabite, prilagodljive okrasne nalepke za črni petek so odlična možnost za vaše podjetje, ki vam ne bo žal. Za vas lahko izdelamo tudi popolnoma personaliziran dizajn.
če potrebujete pomoč pri odločitvi, katero nalepko izbrati ali če imate vprašanja o nalepkah, nam pošljite e-pošto na info@tenstickers. Co. Uk. Naša služba za stranke vam bo posredovala vse informacije!

Filter

Black Friday Počisti filtre
1 - 24 od 56 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.