Black Discounts - November
Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nalepke

želite popestriti otrokovo spalnico? Iščete zabaven, kreativen način za to? Ne glejte dlje od naše čudovite zbirke paketov nalepk! Med našo široko paleto izdelkov boste zagotovo našli kolekcijo, brez katere absolutno ne morete živeti!

naši briljantni paketi stenskih nalepk vključujejo odlične kombinacije slik, ki se bodo odlično dopolnjevale na vaši steni. Preprosto postavite vsako posamezno nalepko kamor koli želite, da dokončate svojo sobo - vse je odvisno od vas! Možnosti je neskončno!

oblikujte po svoje z našimi nalepkami

želite obnoviti otroško vrtec? Naši kompleti nalepk za vrtec so popoln način za okrasitev sobe vašega novorojenčka. Od živali do številk do dinozavrov, zagotovo bomo našli nekaj, kar bo dopolnilo otroško spalnico! Samo izberite svojo najljubšo, na blagajni in poslali jo bomo naravnost na vaša vrata!

se želi reorganizirati? Naše nalepke lahko pritrdite tudi na pohištvo! Vse predale in omare označite s tem, kar je v njih. Nikoli več ne boste izgubili sledi, kje so stvari! Vaši gostje bodo tako ljubosumni, kako urejen je vaš dom!

ne v barvi, ki vam je všeč? številne naše komplete nalepk lahko izdelamo v 50 različnih barvah! Skupaj z našo velikostjo po meri vam zagotavljamo, da se bo vaša nova nalepka popolnoma prilegala!

ne strokovnjak za dekoracijo? Vas skrbi, da bi naredili nered? Brez panike! Vsi naši izdelki imajo enostavno slediti navodilom! šokirani boste nad tem, kako enostavno je! Ljudje bodo mislili, da ste najeli profesionalnega dekoraterja! Potrebujete nadaljnjo pomoč? Lahko kupite lopatico skupaj z izdelkom, da bo aplikacija brezhibna. Ne bo neravnin ali gub!

obljubljamo, da so vsi naši izdelki zelo trpežni in zelo dolgotrajni. Narejeni so iz najbolj kakovostnih izdelkov na trgu. V naslednjih letih vam ne bo treba preurejati!

otrok ven zrasel sobo? želite preurediti? Ni problema! Naše pakete nalepk je enostavno odstraniti in ne bodo pustili sledi na vaši steni. Sploh ne boste vedeli, da so bili tam! Vse te informacije in še več si oglejte spodaj na naši spletni strani.

ne najdete popolnega paketa nalepk za stene po meri? Naši koristni usposobljeni oblikovalci so tu za vas! Preprosto nam pošljite hitro sporočilo na naši spletni strani ali nam pošljite svoje ideje po e-pošti in lahko uresničimo vašo vizijo! Kupite paket nalepk zdaj!

1-24 od 28 dekorativne stenske nalepke