• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Sadne nalepke za stene

(1)
85 dekorativne stenske nalepke
Svetla in barvita zbirka nalepk z vzorci vseh vrst sadja. idealne nalepke za vašo kuhinjo ali podjetje. Iščete svež način, kako popestriti svojo kuhinjo doma? Te sadne nalepke so popoln način, da takoj in brez težav dodate nekaj barve in življenja. Izbirajte med številnimi sadnimi ilustracijami ali celo podrobnimi fotografskimi nalepkami slastega sadja. Ti modeli sadja bodo videti tudi v kavarnah in restavracijah. prilagodite v številnih barvah in velikostih, da boste najbolje ustrezali vam in prostorom, ki jih želite okrasiti.

Kakšne nalepke za sadne stene boste našli?


Vsi naši modeli so zelo barviti in izvirni, tako da imate popolno in uravnoteženo dekoracijo. raznobarvne sadne nalepke bodo stene napolnile z globino in življenjem, narejene so iz visokokakovostnega materiala in imajo dolgo življenjsko dobo. enobarvne nalepke za sadje so kot nalašč za postavitev na steno, pohištvo ali katero koli ravno površino, na izbiro imate več kot 40 barv, tako da lahko najdete tisto, ki se popolnoma integrira s površino, ki jo želite okrasiti. naš izdelek bo pustil vse presenečene, ustvarite prostor z osebnostjo po vašem okusu v kateri koli sobi.
Sadne nalepke je zelo enostavno namestiti, tako da znotraj ni mehurčkov z mat površino in jih je zelo enostavno očistiti z vlažno krpo.
Dekoracija je ključna točka za udobne sobe, v katerih lahko preživite veliko ur, ne da bi se stene dolgočasile.

Pri tenstickers imamo ekipo za grafično oblikovanje, ki lahko ustvari želeni dizajn , v našo zbirko vsak dan dodajamo nove izdelke, če pa potrebujete poseben dizajn, da imate svojo edinstveno in ekskluzivno nalepko za sadje , nas brez oklevanja kontaktirajte, lahko spremenimo obstoječe modele katalogov in ustvarimo novega po vaših željah, z želeno velikostjo in barvami.

Filter

Sadje Počisti filtre
1 - 24 od 85 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.