• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Nalepke za izobraževalne stene

(1)
95 dekorativne stenske nalepke
Zbirka izobraževalnih nalepk in nalepk. Različne modele, vključno z; tabele množenja, dnevi v tednu, ravnila števcev, številke , zemljevidi sveta in še več. Idealen za okrasitev otroških spalnic ali šolskih učilnic.

želite okrasiti na način, ki bo koristil vašim otrokom? Ta paleta modelov vam omogoča, da popestrite katero koli sobo, hkrati pa dodate izobraževalni element. pisane in vpadljive nalepke, ki bodo pritegnile pozornost otrok.

idealne nalepke za šolske učilnice, da bodo izstopale in jih spremenile v dolgočasne in dolgočasne. Zakaj uporabljati knjige za poučevanje svojih otrok, če pa lahko namesto njih uporabite te učiteljske nalepke!

kakšne izobraževalne nalepke in okrasne nalepke bom našel?


na voljo je veliko različnih izobraževalnih nalepk za vaše otroke ali šole , pokažite jim, kaj je sončni sistem, planeti in kako daleč so od sonca, naredite znanost zabavno in izvirno.

okrasitev sten s pravili v učilnicah, knjižničnimi pravili ali domačimi pravili, hkrati pa jih spodbuja k učenju angleščine. Okrasite z oblaki konceptov o vrednotah in poslanstvu izobraževalnih središč ali pokažite celine in oceane skozi zelo zabavne in barvite zemljevide.

ustvarite vsakodnevna gospodinjska pravila, naredite to na drugačen in edinstven način z barvnimi izobraževalnimi vinili, ki spodbujajo dobro vedenje, zbirajo igrače, pomagajo doma, imajo spoštovanje ali vedno pozdravijo in se poslovijo. Majhne navade, ki se bodo spreminjale in prilagajale malčkom.

naj se naučijo množilnih tabel ali periodnega sistema z zabavnimi poučnimi nalepkami , tako da bodo vedno vidne na steni svoje sobe. Delali bodo domače naloge, hkrati pa boste dali pridih osebnosti doma.

naše nalepke so narejene v celoti po meri in na zahtevo nam omogočajo, da ustvarimo izdelke, tako da so popolnoma vgrajeni v steno vašega doma ali na površino, ki jo želite glede na vaše potrebe. Zelo enostaven za nanašanje, tako da med nanašanjem ni mehurčkov in z mat površino, da se izogne ​​odsevom.

če ne najdete nalepke za izobraževalno steno, ki jo iščete, ali nalepke za izobraževanje glede na vaše značilnosti, nas prosimo kontaktirajte, imamo ekipo za grafično oblikovanje, ki nenehno ustvarja nove modele za vse okuse in sloge.

okrasite svoje mesto z dekorativnimi nalepkami, ki bodo vse presenetile.

Filter

Izobraževalne Počisti filtre
1 - 24 od 95 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.