• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

stenske nalepke dinozavri

(6)
136 dekorativne stenske nalepke
Zmaji in dinozavri - dve najbolj priljubljeni temi, ki jih danes okrasite doma. Zato smo se na tenkicerjih neumorno trudili, da smo sestavili osupljivo zbirko tako stenske nalepke dinozavri kot stenske nalepke dinozavri! Naše nstenske nalepke dinozavri bodo videti čudovit pridih v kateri koli spalnici ali drugem prostoru, kjer želite dodati strašljiv ali eleganten estet! Kot nalašč za otroke in odrasle!

Elegantne stenske nalepke dinozavri in zmaji


Stenske nalepke dinozavri so idealne dekorativne teme za otroško spalnico in imamo nalepke v vsakem slogu, ki ustrezajo vsakemu otroku! Od presenetljivih, vendar futurističnih idej, do fantastično zabavnih risarskih modelov - imamo na voljo zmaj nalepka za vsako temo in za vsako.

In zabava se tu ne konča - naše stenske nalepke dinozavri dinozavri so ravno tako dobre - t-rex, velociraptor - tu imamo celo pokrite pterodaktile! Takšna sorta preprosto ni takšna, kot jo boste našli drugje, kar verjamemo, da je ta kolekcija tako sijajna!

In še več - ponujamo tudi številne prilagodljive nalepke, tako da je to otrokovo ime, priimek ali kaj drugega, to lahko storimo za izdelavo vaše lastne stenske nalepke dinozavri ali vaše edinstvene personalizirane stenske nalepke dinozavri!

Poleg tega ponujamo tudi vrhunsko storitev prilagajanja, ki vam omogoča, da ustvarite svojo edinstveno stenske nalepke zmaji in stenske nalepke dinozavri (ali oboje, če se vam zdi, da ste ljubitelji). Preprosto pošljite e-pošto na info.si@tenstickers.com in delali bomo na tem, da vam naredimo popolno nalepko! Nam lahko pošljete tudi e-pošto, če imate kakršna koli vprašanja glede katerega koli od naših izdelkov - z veseljem bi govorili z vami!

Kar se tiče naših nalepk, smo izjemno ponosni, da se tako kot vse naše nalepke tudi naše vinilne stenske nalepke dinozavri izdelujejo iz izredno kakovostnega materiala, kar pomeni, da zdržijo izjemno dolgo (15 let) in nudijo briljantno preprostost prijava! Medtem se morate odločiti, da ne želite več naših nalepk na svoji steni - to je v redu: ob odstranitvi ne puščajo popolnoma nobene škode ali ostankov! Kupite stenske nalepke dinozavri zdaj!

Filter

Zmaji in dinozavri Počisti filtre
1 - 24 od 136 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.