• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Stenske nalepke rock glasbe

48 dekorativne stenske nalepke
Zbirka modelov, navdihnjenih z rock glasbo. Glasbeni slog, rojen v petdesetih letih z umetniki, kot so elvis presley in drugi. Oboževali boste naše rock n roll nalepke!

fantastičen izbor znanih besedil rock pesmi , portretov priljubljenih umetnikov in logotipov skupin. Ljubitelji rokenrola bodo s to impresivno ponudbo zagotovo razvajeni.

naj rock legende iz preteklosti živijo naprej, tako da postavite te nalepke kot krepko postavitev na stene ali v manjših velikostih, da prilagodite svoje glasbene dodatke. Super za najstniške spalnice ali glasbene studie.

kakšne rock nalepke bom našel?

najrazličnejših oblik, od podob večjih glasbenih skupin do rock besedil ali emblemov godb. Zagotovo boste našli okrasno nalepko, ki jo iščete, v primeru, da je ne najdete, prosimo, ne oklevajte s komentarjem, imamo ekipo grafičnih oblikovalcev, ki lahko za vas ustvarijo ekskluziven izdelek. Vse stenske nalepke za rock glasbo so narejene po naročilu, tako da jih je mogoče prilagoditi vašim potrebam in velikosti.

zdaj je čas, da svojemu domu daste poseben pečat, ustvarite sobe, ki jih želite, glede na vaše potrebe, ustvarite prostor, v katerem boste lahko ostali toliko ur, kot želite, ne da bi se kdaj okrasili. Prilagodite svojo dodatno opremo, tako da bo unikatna in po vaših željah. Všeč vam bodo naše nalepke za rock!

naše okrasne nalepke so prvovrstne, zelo enostavne za namestitev, tako da med nanašanjem ne ostanejo mehurčki. Imajo tudi mat površino, tako da se popolnoma mešajo s površino, kamor jih prilepite, odporni na zunanjost in zelo trpežni. Rock nalepke so odlične in vsak roker se bo počutil prepoznanega.

rock n roll nalepke bodo zaznamovale vaš slog dekoracije in vašo najljubšo glasbo, vsem bodo sporočile, kaj poslušate, ki je vaša najljubša skupina. na kamnitih nalepkah naredite logotip valjanih kamnov ali junakov tišine, poiščite klasični ovitek beatlov s prečkanjem prehoda za pešce z angleško zastavo in številnimi drugimi, kot so kraljica, ziggy, poljub, linkin park, čarovnik za oz ali ekstrem.

nikoli ne boste obžalovali svoje nove dekoracije, dali boste svoji notranjosti osebnost in vsem, ki jo bodo videli, bo všeč!

Filter

Rock glasba Počisti filtre
1 - 24 od 48 dekorativne stenske nalepke
  • 1
  • 2

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.