• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Rastlin stenske nalepke

(5)
239 dekorativne stenske nalepke
Rastlin stenske nalepke, kot nalašč za ustvarjanje hladnega spomladanskega ali jesenskega videza v vašem domu ali pisarni. V svoj dekor vnesite pridih narave in poživite navadne stene.
Zdaj vam ni treba skrbeti za zalivanje rastlin vsak dan! V vašem domu lahko trajno cvetijo čudovita orhideja, kaktusi in razne druge rastlinske vrste. Enostavne rastlinske nalepke, ki jih lahko namestite kamor koli in takoj dodate svež videz.

Izberite med različnimi velikostmi, da prilagodite te rastlin stenske nalepke.


Vir rastlin je tema notranje opreme, vsa notranja oprema gre skozi dekoracijo z eksotičnimi rastlinami. Tako je dekoracija z lepilnim vinilom idealna rešitev za tiste, ki imajo radi spremembe in notranjo opremo.
Če iščete izvirne in sveže ideje in želite dodati kaj drugega v sobe in prostore vašega doma, vam bodo naše stenske nalepke za rastline omogočile, da naredite to dekoracijo. Navdušite svoje obiskovalce z našimi fantastičnimi nalepkami za stenske rastline.
Orientalski vinili z bambusovimi palicami, ki vam bodo omogočili potovanje na Kitajsko, džunglo, elegantne nalepke z nežnim dizajnom ... Širok nabor izdelkov, ki bodo všeč vsem.


Uporaba jih je zelo enostavna, v vašo hišo pa bodo vnesli slog in eleganco
V svoj dom vnesite svež zrak in sanjajte o notranjem vrtu, o katerem ste vedno sanjali. Uživajte v naravi iz prve roke z našimi rastlin stenske nalepke.
In če ne najdete rastlinskih nalepk, ki ste jih iskali, nas preprosto kontaktirajte na info.si@tenstickers.com in z veseljem vam bomo pomagali ustvariti vašo prilagojeno nalepko za rastline!

Filter

Rastlin Počisti filtre
1 - 24 od 239 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.