• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Črna Izbrisljivi Stenske Nalepke

(2)
95 dekorativne stenske nalepke
Fantastična kolekcija modelov decal decal - idealna za okrasitev katerega koli dela vašega doma ali pisarne! nalepke na kredni plošči so nekaj, kar ima toliko smisla - za nas pri tenstickersih je bila grožnja, da v nekem formatu že ne obstaja! No, zdaj obstaja in izgleda tako imenitno kot vse na vsem svetu, saj je naša neverjetna ekipa oblikovalcev naredila vse, kar je bilo v moji moči, da ustvari neverjeten izbor izdelkov prav na tej temi! In ne mislim, da oni tudi ne morem videti popolnoma fantastično: glavni cilj je seveda uporabnost, vendar lepota ni nekaj, kar lahko kdaj zanemarimo pri nakupu nalepke na črni plošči in tukaj zagotovo ne gre prezreti!

Slog in snov z našimi nalepkami na plošči

Pisanje na nalepkah zagotavlja toliko več kot dejanske črne plošče - toliko lažje jih je nanesti, toliko bolj prilagodljivo, kamor lahko gredo, toliko boljši videz in lažji! Kaj več bi si lahko želeli! Raznolikost stilov, ki jih ponujamo, je velika - od živalskih oblik, do nalepk na plošči v koledarju , do skoraj vsega vmes - tu izbiramo slog in vsebino pri nategovalcih!

Še več, če ne bi mogli najti popolne nalepke c halkboard za vas, prosim, ne skrbite! Ponujamo celovito in celovito storitev prilagajanja, zato nam preprosto morate poslati oblikovalnico in delali bomo na njenem vstavljanju v črni vinil vaših sanj! In možnosti prilagajanja se tu ne končajo - predstavljajte si, da najdete obliko, ki vam je všeč, ampak morda želite kaj spremeniti v zvezi s tem - morda želite dodati nekaj besedila, morda želite odstraniti nekaj besedila, morda želite narediti rahla sprememba velikosti ali barve? Brez problema! Pripravljeni smo storiti vse, kar je potrebno za ustvarjanje popolnega izdelek za vas! Preprosto nam pišite na %year% z vsemi zahtevami za oblikovanje in pomagali vam bomo!

In če potrebujete še kakšno prepričanje, se spomnite klasične oznake kakovosti, ki jo nudijo naše stenske nalepke na plošči - izjemna enostavnost uporabe, fantastična vzdržljivost (pomembna za nalepko na plošči), 15-letna življenjska doba in neizmerna korist, če absolutno ne poškodbe ali ostanke po odstranitvi! Kaj več bi si lahko želeli?

Filter

Črna tabla Počisti filtre
1 - 24 od 95 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.