• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Priljubljene stenske nalepke

23 dekorativne stenske nalepke
Ste prvak priljubljenih izrekov? Vas ljudje poznajo po vaših ikoničnih citatih? Ste na pravem mestu! Naša neverjetna zbirka nalepk s priljubljenimi izreki so popolni okrasni kosi za vaš dom. Preprosto pobrskajte po našem katalogu, izberite svoje najljubše in ti bodo v nekaj dneh na vratih!

od ponudb za otroške sobe do navdihujočih vsakodnevnih motivacijskih sporočil, imajo naše priljubljene stenske nalepke nekaj za vse družinske člane. Vaši otroci bodo prosili za eno nalepko, ki je preprosto njihova!

prenesite svoje sporočilo z našimi priljubljenimi nalepkami z navednicami


imate rek, ki je za vas ikoničen? Ga želite natisniti na steni, da ga bodo vsi videli? Tu smo za vas! Naša oblikovalska skupina vam bo ustvarila posebno priljubljeno nalepko za steno , ki ustreza vašim zahtevam. želite stopiti v stik z nami? Preprosto nam pošljite hitro e-poštno sporočilo ali sporočilo na naši spletni strani in odgovorili vam bomo zelo hitro. Vaš sanjski dizajn je oddaljen le nekaj klikov!

naše priljubljene ponudbe vinilne nalepke so narejene iz najbolj kakovostnih materialov na trgu in so zelo trpežne in dolgotrajne. Lahko jih nanesete na katero koli površino, znotraj ali zunaj! Vaš avto, kolo ali telefon ne bodo nikoli več enaki!

potrebujete ta citat v sivi barvi? Ali oranžna? Ali vijolična? Ali modra? Z več kot 45 različnimi matiranimi barvami, med katerimi lahko izbirate, bo zagotovo vsaj ena takšna, ki je kot nalašč za vašo površino. Potrebujete zelo natančno velikost? Naša oblikovalska ekipa izdela vse naše izdelke po naročilu kupca, zato vemo, da bo vaša nalepka popolne velikosti!

ponavadi se izogibajte okrasitvi? Prepustiti nekomu drugemu? Tokrat vam ni treba! Naše dobro znane besedne nalepke je enostavno uporabiti z zelo enostavnimi navodili. Posoda, v kateri so vaši izdelki, bo imela navodila po korakih, ki jih boste morali upoštevati in uporabiti nalepko. Na naši spletni strani imamo tudi čudovit nabor videoposnetkov za tiste, ki potrebujejo bolj vizualni pristop. Zagotavljamo, da bodo vaše nalepke brez mehurčkov in zmečkanin!

premisli si? želite še eno dobro znano besedo stenska nalepka? Vse naše izdelke je zelo enostavno odstraniti in na vaši površini ne bodo puščali lepila ali oznak. Lahko nalepke nanesete znova, in spet, in spet!

Filter

Priljubljene izjave Počisti filtre
1 - 23 od 23 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.