• Hitra Dostava od 24/48h
  • Brezplačna Dostava +60€
  • +40.000 Razpoložljivih Izdelkov
  • Znižane cene za več kot 10000 izdelkov
  • Varno Nakupovanje in Preverjena Mnenja
Filter

Nalepke ribe

(11)
177 dekorativne stenske nalepke
dekorativni ribji vinil , super modeli, ki bodo vaše stene, pohištvo ali katero koli površino naredili edinstvene in privlačne za oči. Poiščite ogromno paleto modelov, primernih za vse ciljne skupine. Dajte svojemu domu nov videz, dodajte značaj otrokovi sobi, bivalni sobi ali kuhinji.

Izvirnik Stenske nalepke ribe

V tej izjemni kolekciji imamo toliko neverjetnih modelov, ki se vedno bolj posodablja in posodablja. Vaši otroci bodo popolnoma oboževali svoje nove ribje nalepke. Navdihnite jih za ustvarjalnost, s tem bodo lahko ustvarili zgodbe o ribah in njihovih vodnih dogodivščinah. Nekatere modele je mogoče personalizirati z imenom, tako da je za vas in vašo družino veliko bolj osebno in zabavno.
od posameznih nalepk do paketov z več ribami, od zlatih rib, koi krapov do katerih koli drugih rib, ki si jih lahko zamislite! Tako boste lahko našli svoj popoln ribje nalepke za okrasitev vašega doma. In seveda, te se lahko zataknejo kjer koli v vašem domu, na stenah, oknih, hladilniku, seznam se nadaljuje in naprej!

Imamo ekipo za grafično oblikovanje, ki neprestano širi katalog, tako da lahko kupite svojo idealno nalepko za ribje stene , čeprav lahko za vas izdelamo obliko po meri, če ne najdete tistega, kar bi želeli! Preprosto nam morate poslati e-pošto in nam sporočiti, kaj želite, popolnoma nov izvirni dizajn ali morda majhno spremembo ene od naših kataloških nalepk!
Vse naše stenske nalepke d-fish so izdelane visokokakovostno, zato jih lahko nalepite na stene, ne da bi pretiravali. Na izbiro imamo več kot 50 barv za enobarvne in večbarvne nalepke, vse z odlično kakovostjo barv. Naše ribje nalepke so živahne in zelo trpežne. Vse naše nalepke so odporne na dež, veter itd. in jih je enostavno oprati, preprosto jih obrišite z vlažno krpo.
Zdaj svojemu domu namenite nekaj ljubezni in pozabite na dolgočasne, brezizrazne stene. Naše ribji vinil, trpežne in izvirne, zato lahko zlahka spremenite svoj dom. Okrasitev z ribjimi stenskimi nalepkami je zelo preprosta in bo v vaših sobah ustvarila čudovito vzdušje. Velika raznolikost, ki vam bo všeč. Oglejte si to zbirko, polno barvitih in zabavnih vzorcev, ki bodo vašim stenam dali osebnost in vam omogočili, da boste imeli dom popolnoma prilagojen vašemu okusu. Ribji vinil!

Filter

Ribe Počisti filtre
1 - 24 od 177 dekorativne stenske nalepke

Splošna ocena

Ocena

OBLIKOVANJE POOBLAŠČENIH

Prilagodite svojo stensko nalepko, preprogo ali kateri koli drug izdelek iz našega kataloga z želeno sliko ali besedilom z uporabo nekaterih ekskluzivnih storitev, ki vam jih ponujamo.

Ne najdete vaše stenske nalepke?
Ne morete najti stenske nalepke, ki jo želite? Napišite nam dve ali tri besede, ki označujejo, kaj iščete (na primer: mačka, luna, ceste luči). Sporočite nam vaš e-naslov in kontaktirali vas bomo, da skupaj najdemo rešitev za vaš problem.