0

Držite mirno ctrl z dekorativno nalepko

TenStickers. Držite mirno ctrl z dekorativno nalepko. Zabavna motivacijska stenska nalepka zasveti na klasičnem stavek "ostati miren in naprej". Uporabite ta uporabni nasvet v pisarni, da se opomni samega sebe in sodelavcev, da lahko, če naredijo napako, preprosto razveljavijo z nadzorom + z.

Barva stene

Barva
T
Mere (širina x višina)

Zabavna motivacijska stenska nalepka zasveti na klasičnem stavek "ostati miren in naprej". Uporabite ta uporabni nasvet v pisarni, da se opomni samega sebe in sodelavcev, da lahko, če naredijo napako, preprosto razveljavijo z nadzorom + z. Ta preprosta, a učinkovita besedilna nalepka se lahko obdrži tudi na stenah vašega doma kot pomirjujoče navdihujoče besedne zveze v vsakdanjem življenju, samo ohranja mir in razveljavitev.
delate v pisarni? So vaši kolegi vedno pritožujejo, da bi izbrisali ta stavek v besednem dokumentu po naključju? Postavite to dekorativno dekalacijo in ustvarite bolj sproščujoče vzdušje za vas in za vse ostale! Na voljo v vseh velikostih in barvi ter se uporabljajo hitro in enostavno.

...

Translated by Google Translate. Show original.