Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nalepke za pohištvo

Fantastična kolekcija dekorativnih pohištvenih nalepk, vsa prilagojena za tisti goli kos pohištva v vašem domu!

pohištvo je povsod, vsi imajo pohištvo. Ne pa vsi okrasijo svoje pohištvo! No, mi smo v natečajnikih na eni sami misiji, da to spremenimo! Naša nadarjena ekipa oblikovalcev je sestavila obsežno zbirko neverjetnih pohištvenih nalepk , ki bi bile lahko popolne za tisti rezervni kos pohištva, ki potrebuje smreko! Miza, vrata, tla, omara, garderoba - za vse te stvari imamo še nekaj! Sorta je vrhunska - karkoli že iščete, bomo morda imeli samo pravo stvar za vas!

osvežite svoj dom s pohištvenimi nalepkami


in prednosti naših nalepk za pohištvo se še ne končajo - ponujamo tudi celovito storitev prilagajanja! Tako, če imate kakršen koli dizajn, za katerega mislite, da bi naredil odličen kos pohištvenega dekorja , ga pošljite po e-pošti% in delali bomo na izdelavi popolne nalepke za vas! Medtem, če je v našem katalogu nalepka, ki bi jo radi kakorkoli spremenili, bomo to veseli tudi mi, tako da, če dodate nekaj besed, odstranite nekaj podrobnosti ali spremenite barve, bomo naredili vse, kar morebiti lahko, da bi zagotovili ravno pravi pohištveni vinil za vas!

zdaj pa se pogovorimo o naših nalepkah. enostaven za uporabo, izjemno dolgotrajen in dopolnjen z vsemi informacijami, ki jih potrebujete o nalepkah! Medtem ob odstranitvi ne pustijo popolnoma nobene škode ali ostankov, tako da če se odločite, da nalepke niso za vas, potem ni problema! Stene bodo videti, kot da tam nikoli ni bilo nalepke pohištva. Morda vas malce skrbi, da površina in material vašega pohištva morda ne bosta primerna za naše vinilne ploščice pohištva. naše nalepke so primerne za večino površin, če pa imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali z vsemi potrebnimi informacijami.

pohištvo je povsod, zakaj ne bi poskrbeli, da vaše izstopa? Mi bi radi pomagali pri naših fantastičnih dizajnih. Nalepimo jih lahko na poljubno pohištvo, ki ga želite! Dajte svojemu pohištvu nekaj življenja in značaja, to bo tako zelo spremenilo vašo sobo in dom! Brskaj zdaj


10 / 10

1 Ocena

Okrasna nalepka pohištva po meri z besedilom, ki jo lahko izrežete in nanesete na površino vašega pohištva v dnevni sobi, spalnici ali kjer koli.
Prilagodljiv
1.99
Okrasna nalepka za pohištvo z vzorcem rastlin v obliki kaktusa za omare in predale prostor v domu. Enostaven za uporabo in na voljo v poljubni velikosti.
Okrasna nalepka za pohištvo z vzorcem rastlin v obliki kaktusa za omare in predale prostor v domu. Enostaven za uporabo in na voljo v poljubni velikosti.
Popusti danes 10%
3.32€2.99

1-24 od 259 dekorativne stenske nalepke