Brezplačna Dostava +60€
Hitra Dostava od 24/48h
Svetovna Dostava
Iskalni filtri

Tema

Podlaga

Kraj

Stil

Format

Javno

Št. oseb

Nalepke za pohištvo

Fantastična zbirka nalepke za pohištvo, narejena po meri za ta goli kos pohištva v vašem domu!

Pohištvo je povsod, pohištvo imajo vsi. Toda vsi ne okrasijo svojega pohištva! No, v podjetju Tenstickers smo na enem samem poslanstvu, da to spremenimo! Naša nadarjena ekipa oblikovalcev je sestavila obsežno zbirko neverjetnih nalepk za pohištvo, ki so morda popolne za tisti nadomestni kos pohištva, ki potrebuje smreko! Miza, vrata, tla, omara, garderoba - imamo nekaj za vse te stvari in še več! Raznolikost je odlična - ne glede na to, kaj iščete, bomo morda našli pravo stvar za vas!
 

Osvežite svoj dom z okrasnimi nalepkami za pohištvo


In prednosti naših dekorativne nalepke za pohištvo se na tem še ne končajo - ponujamo tudi celovito storitev prilagajanja! Če imate kakršen koli dizajn, za katerega menite, da bi naredil odličen kos nalepk za omare, ga pošljite na% email% in mi bomo delali na tem, da naredimo popolno nalepko za vas! Če pa je v našem katalogu nalepka, ki bi jo želeli kakor koli spremeniti, to z veseljem storimo tudi mi, zato bomo, če dodamo nekaj besed, odstranili nekatere podrobnosti ali spremenili barve, naredili vse, po možnosti lahko, da zagotovite, da boste dobili točno tisto pohištveno nalepko zase!

Zdaj pa se pogovorimo o svojih nalepkah. Enostaven za nanos, izjemno obstojen in popoln z vsemi informacijami, ki jih potrebujete o nalepkah! Medtem po odstranitvi ne puščajo popolnoma nobene škode ali ostankov, zato če se odločite, da nalepke niso za vas, potem ne bo težav! Stene bodo videti, kot da tam nikoli ni bilo vinilnih nalepke za pohištvo. Morda vas nekoliko skrbi, da površina in material vašega pohištva morda nista primerna za nalepke za pohištvo. Naše nalepke so primerne za večino površin, vendar če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali z vsemi potrebnimi informacijami.

Pohištvo je povsod, zakaj torej ne bi poskrbeli, da bo vaše izstopalo? Radi bi vam pomagali pri naših fantastičnih modelih. Lahko jih zataknete na poljubno pohištvo! Dajte svojemu pohištvu nekaj življenja in značaja, tako zelo bo spremenilo vašo sobo in dom! Brskaj zdaj

10 / 10

1 Ocena

Otroška pohištvena nalepka z živalmi, ki jo lahko nanesete na površino otroškega pohištva. Ta zasnova bo navdušila in jih osrečila. Enostaven za uporabo.
Popusti danes 15%
4.12€3.50
Okrasna nalepka pohištva po meri z besedilom, ki jo lahko izrežete in nanesete na površino vašega pohištva v dnevni sobi, spalnici ali kjer koli.
Prilagodljiv
1.99
Ta ilustracijska nalepka bo kot nalašč za otroško spalnico: ta divja živalska nalepka predstavlja več ljubek obrazov tigrov za pohištvo.
Ta ilustracijska nalepka bo kot nalašč za otroško spalnico: ta divja živalska nalepka predstavlja več ljubek obrazov tigrov za pohištvo.
Popusti danes 12%
3.40€2.99

1-24 od 300 dekorativne stenske nalepke

Filtrirajte iskanje, da zmanjšate število rezultatov